QUÈ ÉS UNA QUIROPÒDIA

Sovint quan els nostres pacients reben la recomanació que per donar solució al seu problema s’ha de realitzar una quiropòdia ens pregunten què és.

Una quiropòdia és un tractament podològic que consisteix en l’eliminació de callositats i alteracions en les ungles dels peus per tal d’eliminar molèsties provocades per la pressió dels mateixos contra les sabates per evitar el dolor que provoquen i futures lesions.

Quines són les intervencions més comunes? • Neteja de durícies. Les durícies es produeixen pel frec del calçat, per portar el peu tancat o per una alteració en la petjada. Per què surten els ulls de poll?

Quan hi ha una agressió externa o un excés de pressió en zones localitzades el cos genera queratina creant capes més gruixudes de pell que alhora es converteixen en calls. • Ungles.

Quiropodia_070416

Hi ha diferents tipus d’ungles depenent del gruix i de la manera que van varien amb el temps segons la genètica de cada persona. No obstant això, el tipus de calçat que s’empra, la higiene o l’activitat física diària que es realitzi fa que evolucionin d’una manera o l’altra provocant en alguns casos problemes de dolor. Una de les afeccions més comunes són les ungles encarnades. A través d’una quiropòdia es realitza el tall de l’ungla que genera el dolor evitant la inflamació i possibles infeccions.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s