Contractures

Una contractura muscular consisteix en un espasme muscular involuntari d’un múscul que provoca dolor i enduriment del mateix. Es produeix per la no relaxació d’un múscul després d’una contracció voluntària. Aquesta contracció mantinguda i involuntària provoca dolor i inflor a la zona muscular.

Solen aparèixer durant l’esforç físic o posterior a ell si l’exercici ha estat molt intens i el múscul no és capaç de tornar a la seva relaxació prèvia. Les persones més proclius a patir-les són les sedentàries que realitzen un esforç puntual sense que la seva musculatura estigui preparada, persones d’edat avançada o persones amb estrès per la tensió contínua que freqüentment comporta.

ISS_9875_02069.jpg

Hem d’acudir al metge en situacions amb dolor mantingut, si el dolor augmenta o si hi ha un increment de la contractura.

L’espasme muscular és difícil de prevenir, però podem mantenir una postura correcta en les nostres activitats diàries, així com no realitzar increments bruscs en el nostre entrenament o en les càrregues de pes que manegem. Quan apareix una contractura, el tractament consisteix en repòs, calor, massatges.
L’equip de fisioterapeutes de COS està especialitzat amb el tractament d’aquest tipus de lesions i amb els seus tractaments s’aconsegueix una ràpida recuperació per tornar a l’activitat diària.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s