Els exercicis abdominals hipopresivos

Hipopresivos_Página_1Hipopresivos_Página_2

Són uns exercicis molt utilitzats en l’àmbit preventiu i de tractament de les alteracions uroginecológicas, digestives i posturals que poden ser causades per feblesa de la musculatura perineal i del cinturó abdominal.

Entre els grans beneficis dels exercicis hipopresivos es troben:

– Reduir el perímetre de cintura: els exercicis aconsegueixen que l’abdomen entre sol sense que hagis de fer esforç per amagar-ho, augmenta el seu to en repòs i quan estàs en relaxació observaràs un ventre més pla i dur.

-Disminuir el dolor d’esquena i prevenir lesions articulessis i musculars: l’augment de to muscular general contribueix a bloquejar la columna lumbosacra pel que se li atribueix un efecte terapèutic secundari en el tractament de les lumbàlgies.

-Prevenir hèrnies: les diferents hèrnies viscerals (umbilicals, inguinales, discales) es provoquen per un teixit incompetent i un augment de pressió abdominal que els exercicis abdominals convencionals no controlen. Amb els hipopresivos incrementarem el to muscular de la faixa i evitarem que els augments de pressió després d’esforços com tossir o esternudar ens provoquin hèrnies.

– Millorar la postura i l’equilibri: En proporcionar una regulació del to muscular general s’aconsegueixen una millora postural que s’evidencia en poques sessions.

i prolapses (caiguda interna de bufeta i úter): en augmentar el to de la musculatura de la zona genital aconseguim que els òrgans caiguts es recol·loquin i no se’ns escapi l’orina després de realitzar determinats esforços.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s